UP TO 40% OFF HOODIES USE CODE: HOOD40
::

Privacy- en cookieverklaring

Privacy- en cookieverklaring

 

Dit is de privacy- en cookieverklaring voor de website neophyteshop.com van A&A Music B.V. (hierna aangeduid als “de Neophyte Shop”, ”wij” of “ons”). Wanneer je gebruik maakt van onze website, verwerken wij (en derde partijen) mogelijk jouw gegevens. Dat kunnen ook persoonsgegevens zijn. Wij van de Neophyte Shop hechten veel waarde aan jouw persoonsgegevens. Daarom dragen wij er zorg voor dat de verwerking ervan op een zorgvuldige en veilige manier gebeurt. In deze privacy- en cookieverklaring wordt aan jou uitgelegd welke gegevens er worden verzameld, waarvoor die gegevens worden gebruikt en hoe hiermee door ons wordt omgegaan.

 

De Neophyte Shop raad je aan om deze privacy- en cookieverklaring zorgvuldig te lezen. Houd er rekening mee dat deze privacy- en cookieverklaring regelmatig kan worden aangepast, bijvoorbeeld als er nieuwe functionaliteiten aan de website worden toegevoegd.

Algemene uitgangspunten

De Neophyte Shop vindt het belangrijk om op een veilige en zorgvuldige manier met jouw gegevens om te gaan. Daarom hanteert de Neophyte Shop verschillende kernwaarden:

  • Onze doeleinden duidelijk vastleggenvoordat wij jouw persoonlijke gegevens verwerken, via deze privacy- en cookieverklaring; 
  • Zo min mogelijk persoonlijke gegevens opslaanen enkel de gegevens die nodig zijn voor onze doeleinden. 
  • Expliciet toestemming vragenvoor de verwerking van jouw persoonlijke gegevens, mocht toestemming verplicht zijn.
  • Benodigde beveiligingsmaatregelen treffenom jouw persoonlijke gegevens te beschermen. Wij leggen deze verplichtingen ook op aan partijen die persoonsgegevens voor ons verwerken. 
  • Jouw rechten respecteren, zoals het recht op toegang, correctie of verwijdering van jouw bij ons verwerkte persoonsgegevens.

In deze privacy- en cookieverklaring kun je lezen hoe de Neophyte Shop deze kernwaarden in de praktijk brengt. Als je na het lezen van deze privacy- en cookieverklaring vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op via de contactgegevens zoals onderaan de verklaring vermeld.

Verwerking van uw persoonsgegevens

Als je gebruik maakt van onze website, laat je mogelijk persoonsgegevens bij ons achter. Welke persoonsgegevens dat zijn, hangt af van de functionaliteiten of diensten die gebruikt. Wij kunnen jouw gegevens voor de volgende doeleinden gebruiken:

  • Het toesturen van onze nieuwsbrief, als je je hiervoor hebt ingeschreven;
  • Het opnemen van contact, als je hierom hebt verzocht;
  • Het mogelijk maken en afhandelen van een bestelling van merchandise;
  • Het bieden van de mogelijkheid voor het aanmaken en onthouden van een verlanglijst;
  • Het bieden van een account voor onze website(s);
  • Het opbouwen van klantprofielen;
  • Het doen van een spamcheck (reCAPTCHA);
  • Het plaatsen van cookies;
  • Het bieden van social media buttons.

Hieronder leggen wij per doeleinde waarvoor wij gegevens verwerken aan jou uit welke persoonsgegevens wij van je verwerken, waarvoor deze persoonsgegevens worden gebruikt en hoe lang we deze bewaren.

 

Nieuwsbrief

Als je jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief, slaan wij jouw e-mailadres op zodat wij jou de nieuwsbrief kunnen toesturen. Ook registreren wij het moment dat je jezelf op de nieuwsbrief abonneert, dit doen wij zodat wij uit kunnen leggen dat je je vrijwillig hebt aangemeld en dat wij jouw gegevens dus niet op een onrechtmatige manier hebben verkregen. Het abonnement op de nieuwsbrief kun je op ieder moment opzeggen. Iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Daarnaast verzamelen wij de nodige gegevens door middel van cookies die wij meesturen met onze nieuwsbrief. Hiermee houden wij het open- en klikgedrag bij. Totdat jij jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief, zullen wij jouw e-mailadres voor het toesturen van de nieuwsbrief bewaren.

 

Contact opnemen

Wil je contact met ons opnemen? Dan kan dat via het contactformulier of via een van onze social media kanalen. We hebben alleen wel een aantal gegevens van je nodig om je vraag in behandeling te kunnen nemen. Daarom wordt verzocht om in het contactformulier de volgende gegevens of een deel daarvan aan ons te verstrekken:

 

  • Naam
  • E-mailadres
  • Telefoonnummer
  • Overige door jou aan ons verstrekte gegevens als inhoud van je bericht

Wij gebruiken deze gegevens om op jouw verzoek contact met je op te kunnen nemen en dit netjes af te kunnen handelen, ter uitvoering van de overeenkomst. Wij bewaren deze gegevens tot één jaar nadat wij voor het laatst contact met je hebben gehad. Het kan voorkomen dat je ons meer gegevens verstrekt dan noodzakelijk is voor het beantwoorden van je vraag. In dat geval behandelen wij die gegevens niet anders dan de gegevens zoals hierboven beschreven.

 

Kopen van merchandise

Wij verwerken persoonsgegevens wanneer je een aankoop doet via onze website. Wij verwerken deze persoonsgegevens om een overeenkomst te sluiten, en de betaling en afhandeling hiervan te kunnen voltooien. Hiervoor hebben wij (een deel van) de volgende persoonsgegevens van je nodig:

 

  • NAW-gegevens
  • Contactgegevens
  • Couponcode (optioneel)
  • Betaalgegevens (Paypal, iDEAL, MisterCash, Mastercard, Visa, Banktransfer, GiroPay of Sofort Banking)
  • Spamcheck (reCAPTCHA)

Als je een aankoop bij ons hebt gedaan kunnen we je informatiemails sturen om je te informeren over praktische zaken. Bijvoorbeeld om je een update te geven over de levering. Dit doen wij omdat wij een overeenkomst met je hebben gesloten en jou op de hoogte houden van jouw aankoop is daar onderdeel van. We bewaren de gegevens die we van je verzamelen voor de aanschaf van merchandise totdat de bestelling is afgeleverd, en daarna nog zolang dit nodig is op basis van onze (fiscale) wettelijke plicht.

 

Account aanmaken en beheren

Op onze website bieden wij ook de mogelijkheid om een account aan te maken. Met dat account bieden we je allerlei gemakken. Zo kun je het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere verzendadressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer. Ook is het mogelijk een verlanglijst bij te houden van producten die je (in de toekomst) graag aan zou willen schaffen. De gegevens die je daar opslaat gebruiken wij om een overeenkomst met je uit te voeren. De gegevens die wij nodig hebben om een account aan te maken zijn:

 

  • Naam
  • E-mailadres
  • Wachtwoord
  • Producten verlanglijst
  • Spamcheck (reCAPTCHA)

 

Je kunt je account gemakkelijk verwijderen door ons een e-mail te versturen. Ook kun je te allen tijde je account inzien en aanpassen. Wij zullen je gegevens bewaren totdat jij je account bij ons verwijderd.

 

Combineren persoonsgegevens social media

Binnen A&A Music B.V. hebben wij de beschikking over verschillende profielen op social media (waaronder Facebook en Instagram). De persoonsgegevens die door deze profielen worden verzameld, worden ook onderling gedeeld tussen de verschillende profielen. Wij wisselen voor onze doeleinden de naam en interesses uit van gebruikers van deze social media. Deze persoonsgegeven worden gedeeld voor marketingdoeleinden. Dit gebeurt op basis van het gerechtvaardigd belang. Voor de Neophyte Shop is namelijk belangrijk de juiste personen worden bereikt in de marketingcampagnes. Het delen van de gegevens draagt hier voor een groot gedeelte aan bij. Wanneer deze gegevens worden gedeeld, zullen deze gegevens niet langer worden bewaard voor de termijnen die hiervoor worden vastgesteld in Facebook  en Instagram. Hier hebben wij geen verdere invloed op.  

 

Spamcheck 
Wij gebruiken reCAPTCHA om misbruik van onze contactformulieren door het versturen van spam te voorkomen. Door aan te geven dat je geen robot bent, wordt gecontroleerd:  

  • hoe snel het formulier wordt ingevuld;
  • welke muisbewegingen er gemaakt worden tijdens het invullen;
  • het IP-adres van diegene die het formulier invult.

Deze gegevens worden geanalyseerd door Google. Hieruit maakt Google op of ze te maken hebben met een legitieme bezoeker of een bot. Een echte bezoeker hoeft dan alleen op een vinkje te klikken, waarmee diegene bevestigt geen robot te zijn. Vervolgens kan het bericht dan via het formulier naar de ontvanger worden verzonden. Google is Privacy Shield gecertificeerd. Voor meer informatie hierover verwijzen wij je graag naar de privacyverklaring van Google

 

Cookies

De Neophyte Shop maakt gebruik van cookies. Ook door derden kunnen cookies worden geplaatst als je onze website gebruikt. Een cookie is een klein tekstbestand dat met de website wordt meegestuurd en op je apparaat wordt opgeslagen. De informatie die in een cookie wordt opgeslagen kan worden overgebracht naar onze eigen beveiligde ervers of die van een door ons ingeschakelde derde partij. Deze informatie kan persoonsgegevens bevatten, zoals je IP-adres.

 

Soorten cookies

Wanneer je onze website bezoekt, kunnen de volgende soorten cookies door ons en derde partijen worden geplaatst:

  • Functionele cookies. Deze cookies worden gebruikt om ervoor te zorgen dat bepaalde onderdelen van de website goed werken en om de door jou opgegeven voorkeuren op te slaan. Indien je bijvoorbeeld een bepaalde taal op onze website selecteert, wordt deze voorkeur door de Neophyte Shop opgeslagen in een cookie zodat je bij een volgend bezoek niet opnieuw dezelfde voorkeur hoeft door te geven.
  • Analytische cookies. Deze cookies worden gebruikt om inzichtelijk te maken hoe je onze website gebruikt. Door middel van deze cookies kan de Neophyte Shop bijvoorbeeld zien welke (sub)pagina’s je bezoekt en hoe lang je bezoek aan onze website duurt. Deze inzichten gebruikt de Neophyte Shop vervolgens om de website nog beter en gebruiksvriendelijker voor je te maken.
  • Advertentie cookies. Deze cookies worden gebruikt om in kaart te brengen welke websites je bezoekt en hoe je van deze websites gebruik maakt. Deze informatie maakt het mogelijk om jou gericht (externe) advertenties te tonen voor producten en diensten waarin je mogelijk geïnteresseerd bent. Wij laten zelf géén advertenties op onze website zien, maar je kunt wel advertenties van de Neophyte Shop tegenkomen indien je andere websites bezoekt.

Geplaatste cookies

Wanneer je onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een banner getoond over het gebruik van cookies. Indien je op “akkoord” klikt in de banner, geef je ons toestemming om de volgende cookies te plaatsen:

Aanbieder

Naam van het cookie

Soort cookie

Doel

Bewaartermijn

Facebook Inc.

Amerika

Facebook Connect

Advertentie cookie

Facebook Connect wordt gebruikt om reclame via social media te kunnen tonen en te meten. Facebook Inc. is Privacy Shieldgecertificeerd.

Sessie

 

Facebook Pixel

Advertentie cookie

Facebook Pixel wordt gebruikt om uw gerichte advertenties te tonen. Facebook Inc. is Privacy Shieldgecertificeerd.

365 dagen

Google LLC

Amerika

Google Analytics

Analytische cookie

Google Analytics wordt gebruikt om inzage in het gebruik van de website, rapportages en de effectiviteit van onze campagnes te verkrijgen. Wij hebben Google Analytics privacy-vriendelijk ingesteld. Dit betekent dat we afspraken hebben gemaakt over de omgang met jouw gegevens door Google en Google alleen je gemaskeerde IP-adres krijgt. Google LLC is Privacy Shield gecertificeerd.

2 jaar + sessie

 

Google Tag Manager

Functionele cookie

Google Tag Manager maakt het mogelijk dat (noodzakelijke) scripts kunnen worden geladen. Google LLC is Privacy Shield gecertificeerd.

Sessie

 

Google Dynamics Remarketing

Advertentie cookie

Google Dynamics Remarketing wordt gebruikt voor het verzamelen voor advertentie-doeleinden, namelijk het geanonimiseerd doormeten van advertentie campagnes en het geanonimiseerd verzamelen van data. Google LLC is Privacy Shield gecertificeerd.

90 dagen

 

Google AdWords Conversion

Advertentie cookie

Google AdWords wordt gebruikt om websitebezoekers advertenties te tonen via andere websites op basis van het websitegedrag op verschillende websites. Google LLC is Privacy Shieldgecertificeerd.

Sessie

Hotjar Ltd.

Malta

Hotjar Analytics

Anaytische cookie

Hotjar Analytics wordt gebruikt om algemene statistieken te genereren en om inzicht te verkrijgen in het gebruik van onze website zodat we onze website en diensten kunnen optimaliseren.

1 jaar

Snap Inc.Amerika

Snap Pixel

Advertentie cookie

Snap Pixel optimaliseert het advertentieaanbod voor de websitebezoeker. Snap Inc. is Privacy Shield gecertificeerd.

1 jaar

 

Social media buttons

Op de website van de Neophyte Shop zijn een aantal social media buttons te zien. Door te klikken op deze buttons word je doorgeleid naar de betreffende de Neophyte Shop pagina op deze verschillende platforms. Bezoekers krijgen hierdoor de optie om de Neophyte Shop te volgen of te liken en om content te delen binnen het eigen netwerk. Social media buttons zijn werkzaam vanwege stukjes code die afkomstig zijn van de social medianetwerken. Hier heeft de Neophyte Shop geen invloed op. Wij raden je dan ook aan om de privacyverklaring van deze partijen te lezen alvorens van de buttons gebruik te maken:

 

In- en uitschakelen van cookies

Je kunt het plaatsen van cookies uitschakelen door je browserinstellingen te wijzigen. Bekijk de handleiding van je browser voor uitgebreide instructies. Houd er daarnaast rekening mee dat bepaalde functionaliteiten op de website mogelijk niet of slechts gedeeltelijk werken wanneer je de cookies uitschakelt.

Verwijderen van cookies

Zoals je hierboven hebt kunnen zien, hebben de meeste cookies een houdbaarheidsdatum. Dat betekent dat ze na een bepaalde periode automatisch verlopen en geen gegevens van je websitebezoek meer registreren. Je kunt er ook voor kiezen de cookies handmatig te verwijderen voordat de houdbaarheidsdatum is verstreken. Raadpleeg de handleiding van je browser voor uitgebreide instructies hierover.

 

Beveiliging

De Neophyte Shop vindt het belangrijk om op een veilige manier met jouw persoonsgegevens om te gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Ook bieden wij onze website aan via een beveiligde verbinding. Deze beveiliging kun je in de meeste internetbrowser herkennen aan een groen slotje in de adresbalk.De persoonsgegevens die je via de website verstrekt, worden versleuteld verstuurd. Op die manier is het voor kwaadwillenden moeilijker om jouw persoonsgegevens te onderscheppen. Ook intern werken wij er hard aan om je persoonsgegevens op een veilige manier te verwerken.

Websites van derden

Deze privacy- en cookieverklaring is niet van toepassing op websites van derden die aan onze website linken. Wij kunnen niet garanderen dat deze derde partijen op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Wij raden je aan de privacyverklaring van de betreffende website te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Derde partijen

Jouw persoonsgegevens kunnen worden gedeeld met derde partijen, dit doen wij omdat:

  • wij hen hebben ingeschakeld om ons te ondersteunen;
  • dat nodig is om de overeenkomst met jou uit te voeren;
  • wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben; of
  • wij dat wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).

De volgende derde partijen kunnen jouw persoonsgegevens op ons verzoek verwerken:

  • Onze ICT-dienstverleners;
  • On- en offline post- en verzenddiensten (zoals voor onze nieuwsbrief en je merchandise);
  • Betaaldienstverleners;
  • Cookiedienstverleners;
  • Onze partner voor productbestellingen (Lightspeed);
  • Andere entiteiten binnen onze groep (voor administratieve doeleinden of advertenties via cookies als je hiervoor toestemming hebt gegeven);

Wij hebben met alle bovengenoemde partijen afspraken gemaakt over een zorgvuldige omgang met jouw gegevens. Voor zover noodzakelijk, zullen wij jou voor het delen van data met derde partijen ook altijd vragen om toestemming.

Jouw rechten

Onder de huidige privacywetgeving heb je een aantal rechten met betrekking tot jouw persoonsgegevens:

 

  • Je kunt om inzage vragen over welke persoonsgegevens er van jou verwerkt worden en voor welke doeleinden die persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Je kunt fouten laten corrigeren in verwerkte persoonsgegevens, of persoonsgegevens die verouderd of overbodig zijn laten verwijderen.
  • Je kunt de toestemming die je via de website hebt gegeven om bepaalde persoonsgegevens te verwerken op ieder moment intrekken.
  • Je kunt bezwaar aantekenen tegen de manier waarop jouw persoonsgegevens worden gebruikt.
  • Je kunt vragen of wij jouw gegevens over willen dragen naar een andere partij.
  • Je kunt vragen of je de gegevens in digitaal formaat kunt verkrijgen.

Je kunt je rechtstreeks tot de Neophyte Shop wenden wanneer je gebruik wilt maken van je rechten, of als je een vraag hebt over de manier waarop de Neophyte Shop met jouw persoonsgegevens omgaat. Zie daarvoor onze contactgegevens aan het einde van deze privacy- en cookieverklaring. Om misbruik te voorkomen, kan de Neophyte Shop je vragen om jezelf te identificeren wanneer je je tot ons wendt om bepaalde wettelijke rechten uit te oefenen.

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpt de Neophyte Shop je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens(de Nederlandse toezichthouder op het gebied van privacy) of een andere Europese privacytoezichthouder.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wij behouden ons het recht voor om deze privacy- en cookieverklaring aan te passen. Wijzigingen zullen op onze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Contact- en bedrijfsgegevens

Adres:                                              A&A Music B.V.

                                              Transistorstraat 101

                                              1322 CL Almere

 

Email:                                      [email protected]

Telefoonnummer:                   +31 (0)629214289 (ook bereikbaar via WhatsApp)

 

KvK-nummer A&A Music B.V:            39077920                               

BTW-nummer A&A Music B.V:           810354421 B01

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »